Noticies:
Conclusions 3a fase dels plans d'eficiència energètica

El Director Insular de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera i el tècnic del CRSU han explicat a tots els tallers d'AL21 les conclusions i resultats de les tres fases dels plans d'eficiència energètica que s'han desenvolupat a tots els municipis de Menorca

 

Conclusions 3a fase dels plans d'eficiència energètica

El Director Insular de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera, Josep Suàrez, i el tècnic del CRSU , Rafa Muñoz, han explicat a tots els tallers d'AL21 les conclusions i resultats de les tres fases dels plans d'eficiència energètica que s'han desenvolupat a tots els municipis de Menorca.

L’any 2002, el Consell Insular de Menorca comença la implantació del Pla d’Eficiència Energètica en els municipis de l’illa, que posteriorment serà coordinat pel Consorci de Residus. Aquest pla pretén reduir el consum d’energia millorant l’eficàcia energètica, protegint així el medi ambient i afavorint l'estalvi econòmic.

El Pla d'Eficiència Energètica, s’ha centrat en l’enllumenat públic de l’illa i s’ha anat desenvolupant en tres fases. Aquest pla reverteix positivament en una reducció del consum energètic i en una disminució de la contaminació lumínica.