Noticies:
Visita a les instal·lacións de gestió de residus de Milà
Tal i com es va acordar als tallers de participació d'AL21 de Maó, el passat dissabte 17 d'abril es va organitzar una visita guiada a la planta de tractament de residus de Milà, amb la col·laboració del Consorci de Residus i Energia de Menorca.
 

Visita a les instal·lacions de gestió de residus de Milà

Tal i com es va acordar als tallers de participació d'AL21 de Maó, el passat dissabte 17 d'abril es va dur a terme una visita guiada a la planta de tractament de residus de Milà, amb la col•laboració del Consorci de Residus i Energia de Menorca.
Els participants es van haver d’apuntar a l’activitat prèviament i tothom va quedar a l’estació d’autobusos de Maó a les 10.30 hores ja que els assistents van disposar d’un autobús gratuït per pujar a la planta de Milà.
Amb aquesta activitat tots els participants van poder veure de primera mà com es gestionen els fems que es generen a Menorca, els que es queden a la planta de tractament així com tots aquells que s’han de tractar fora de l’illa. Es va remarcar força la dificultat que suposa separar els residus quan aquests no vénen separats. És per això que el paper dels ciutadans i ciutadanes és de vital importància en fer una correcte separació per així poder facilitar una bona recollida selectiva.