Noticies:
Projecció del film “El final de la línia” (The end of the line)
En motiu de la celebració del Dia Marítim Europeu es projectarà aquest film el proper dijous 20 de maig a les 20:00h al Camí del Castell, 53 a Maó.

Projecció del film “El final de la línia” (The end of the line)

En motiu de la celebració del Dia Marítim Europeu es projectarà el film “El final de la línia” (The end of the line) dedicat a la greu situació de la pesca mundial.
Què passa al mar? S'està acabant el peix? El sorprenent documental “El final de la línia” dóna la veu d'alarma sobre la devastadora sobrepesca que pateixen els oceans i analitza les conseqüències econòmiques, socials i ambientals de la desaparició d'espècies. Si seguim pescant com hem fet en les últimes dècades, reconeguts científics preveuen que les reserves pesqueres s'esgotaran cap al 2048. Més enllà del catastrofisme, el documental proposa solucions com la protecció amb reserves marines o el canvi de mentalitat dels consumidors. Podeu veure el trailer i tenir més informació a la web oficial: http://endoftheline.com.

La projecció tindrà lloc el dijous 20 de maig a les 20:00h al Camí des Castell, 53 a Maó, i posteriorment es realitzarà un col•loqui.