Noticies:
Conferència “Biodiversitat, el paper de les illes mediterrànies”
Amb motiu de la celebració del Dia Mundia del Medi Ambient el proper dia 5 de juny, l’Ajuntament de Ciutadella organitza aquesta conferència a càrrec del Doctor en Zoologia de la Universitat de Salamanca, el Sr. Valentín Pérez Mellado.
Sala Jeroni Marquès del Cercle Artístic de Ciutadella a les 20h.

Conferència “Biodiversitat, el paper de les illes mediterrànies”

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient el proper 5 de juny, l'Ajuntament de Ciutadella organitza una conferència del Doctor en Zoologia de la Universitat de Salamanca, el Sr. Valentín Pérez Mellado, titulada "Biodiversitat, el paper de les illes mediterrànies". Una interessant i amena conferència sobre el paper que juguen les illes del mediterrani en la biodiversitat del planeta. El Sr. Pérez Mellado, a més de professor del Departament de Biologia Animal de la Universitat de Salamanca, és un dels principals experts de l'Estat en l'estudi dels rèptils, i en concret de les sargantanes que viuen als illots de Menorca.

La conferència serà aquest mateix dissabte dia 5 de juny a les 20h a la sala Jeroni Marquès del Cercle Artístic de Ciutadella.

Esperam la vostra assistència.

Cartell