Noticies:
L’Agenda Local 21 de Ferreries celebra el dia del Medi Ambient. 5 de juny.
Dins el programa d’activitats emmarcades en la Primavera Cultural de Ferreries, l’Agenda Local 21 del municipi va ser la responsable de dur a terme i coordinar algunes d’aquestes activitats entre d’altres.


 

L’Agenda Local 21 de Ferreries celebra el dia del Medi Ambient.

Dins el programa d’activitats emmarcades en la Primavera Cultural de Ferreries, l’Agenda Local 21 del municipi va ser la responsable de dur a terme i coordinar algunes d’aquestes activitats entre d’altres.


DIVENDRES 4 DE JUNY


CLUB DE CINE
A les 21.00 hores, al Centre Sociocultural, projecció de la pel•lícula Un año sin petróleo (presentada per l’Agenda Local 21). Organització: Art’s. Hi col•laboren: Ajuntament i Agenda Local 21.


DISSABTE 5 DE JUNY

L’ESCOLA SURT AL CARRER
A partir de les 10.00 hores i durant tot el matí, a la plaça d’Espanya mostra d’activitats del Col•legi Sant Francesc d’Assís, Col•legi Públic Castell de Santa Àgueda, Institut Gabriel Martí i Escola de Persones Adultes. Organització: els quatre centres educatius.

L’AGENDA LOCAL 21 CELEBRA EL DIA DEL MEDI AMBIENT
A partir de les 10.00 hores i durant tot el matí, a la plaça d'Espanya, tallers amb materials reciclats, exposició de les accions fetes i de les propostes de futur. També es durà a terme a la mateixa plaça una reunió del taller de l’Agenda Local 21 oberta a tothom a les 20:30h. Organització: Taller de l’Agenda Local 21 de Ferreries.

JORNADES GASTRONÒMIQUES
Dissabte i diumenge jornades de gastronomia, amb la participació de restaurants del municipi. Organització: Conselleria de Turisme del Consell Insular de Menorca i Ajuntament de Ferreries.

DEMOSTRACIÓ DE GIMNÀSTICA RÍTMICA, BALLET I KARATE
A les 19.00 hores, a la plaça d'Espanya, demostració de gimnàstica rítmica, ballet i karate, a càrrec d’alumnes del CP Castell de Santa Àgueda, CC Sant Francesc i de l’Escola de Dansa. Organització: APIMA del Col•legi Públic Castell de Santa Àgueda i AMPA del Col•legi Sant Francesc. Hi col•laboren: Escola de Dansa i Ajuntament.

DOCUMENTAL
A les 21.15 hores, a la plaça d’Espanya, projecció del documental Addicted To plastic. Organització: Taller d’Agenda Local 21.


DIUMENGE 6 DE JUNY

EXCURSIÓ D’INICIACIÓ A L’ESCALADA
A les 9.00 hores, sortida de la plaça del Príncep Joan Carles i partida cap a la Penya de s’Indi per iniciar-se en l’escalada. Activitat oberta a tothom. Organització: Unió Excursionista de Menorca. Inscripció: telèfon 607 205 525 (Nolo).