Noticies:
Premis Reina Sofia d’Accessibilitat Universal a Municipis 2010
El 19 de juny finalitza el termini de presentació de candidatures als Premis “Reina Sofia d’Accesibilitat Universal de Municipis 2010”.

Premis Reina Sofia d’Accessibilitat Universal a Municipis 2010

El 19 de juny finalitza el termini de presentació de candidatures als Premis “Reina Sofia d’Accesibilitat Universal de Municipis 2010”. Aquesta convocatòria pretén compensar a tots aquells municipis que han desenvolupat una tasca continuada dins el camp de l’accesibilitat universal de les persones amb discapacitat en el medi físic, l’educació, l’oci, la cultura, l’esport, transport, turisme i noves tecnologies.

Tots els ajuntaments de l’Estat Espanyol així com els ajuntaments llatinoamericans, en funció de la seva població, que hagin dut a terme una tasca continuada dins el camp de l’accessibilitat universal al llarg d’un període de temps no inferior als cinc anys, es poden presentar a la convocatòria. Els guanyadors rebran un premi de 15.000 euros.

Les pautes de la convocatòria es van publicar a la Resolució de dia 12 d’abril de 2010, del “Real Patronato sobre Discapacidad”, que publica el BOE de dia 5 de maig.Convocatòria BOE